Op zaterdag 18 januari 2020 is het weer zo ver,  de sauwelavond georganiseerd door Stichting De Kater uit ’t Kattegat werden gehouden in een nieuwe maar toch ook weer vertrouwde locatie namelijk Mira’el in het warme hart van Dorst aan de Spoorstraat.  Tijdens het tonpratersgala georganiseerd door onze huisband, De Dorstse Boerkes is al gebleken dat we dit jaar weer een prima locatie hebben.

En ook dat jaar kunnen we weer zeggen dat het voor Dorst door Dorst is omdat alle deelnemers uit Dorst komen. Dat lijkt me toch behoorlijk uniek en ook de kracht van deze avond.

We hopen weer dat vele Dorstenaren of buitenlui de moeite gaat nemen naar Mira’el te komen voor een avondje gezelligheid en lekker lachen.  De Kater gaat deze keer uitpakken met een viertal sauwelaars, afgewisseld met gezellige muziek, een loterij met verrassende prijzen, nieuwigheden en wat livemuziek.

Weer voldoende redenen  om een kaartje te kopen.  En deze zijn te koop bij: Dorpshuis De Klip, Mira’el, De Dagwinkel en In Geuren en Kleuren. En dat voor het bescheiden prijsje van 7,50 euro

Volg ons ook op Facebook.

tvdv